Stagiaires gezocht

Met haar producties wil Adelheid&Zina een brug van levensverhalen slaan tussen het publiek, acteurs en makers. Want als je elkaars verhalen kent, zien mensen elkaar met andere ogen.

 

Met haar producties wil Adelheid&Zina een brug van levensverhalen slaan tussen het publiek, acteurs en makers. Want als je elkaars verhalen kent, zien mensen elkaar met andere ogen.


Adelheid Roosen, medewerkers en theaterroedel van mede-, neder- en buitenlanders, buitenstaanders en wijknomaden verblijven soms dagenlang letterlijk op straat of bij mensen thuis, op zoek naar deze verhalen. Als theatraal laboratorium beweegt ze zich van de wijk naar het centrum van de stad en, van het establishment, terug de wijk in. We bellen bij bewoners aan en laten ons door hen adopteren. We leven samen hun leven en schrijven samen hun levensverhalen tot voorstelling.


Op deze manier werkt Adelheid&Zina aan een breed scala van voorstellingen, films en installaties. De bijzondere kracht van Adelheid’s werk schuilt in de kruisbestuiving van haar artistieke visie en maatschappelijk engagement. Zij maakt en handelt vanuit de gedachte: 'Ik ben er omdat jij er bent'. Het individu heeft daar altijd plek in, tegen het reliëf van een zo groot mogelijke vrijheid om met elkaar een toekomst te scheppen, die alleen gerealiseerd kan worden in samenhang met de Ander.


Zo groeiden over de jaren heen: Gesluierde Monologen (2003), Beauty Verhalen Salon (2007), Is.Man (2008), Mam (2009), de WijkJury (2009) Living Objects #1 en #2 (2009), Zina neemt de Wijk (2010), #MOES (2011), Geweld Verhalen Karavaan (2011), To the You I call the Other (2011), WijkSafari Slotermeer (2012), Hetty & George (2012), WijkSafari Utrecht (2013), Safari en Tepito (2014 & 2015), De Oversteek (2014), Rhoussoul (2014), Iets Zachts|Living Objects #3 (2014), Hoog Water voorheen Laag Water (2015), Niet Meer Zonder Jou (2015), Omdat Jij Mij Ten Diepste Aangaat (2015), Wijksafari Bijlmer (2016), 5200 Woorden (2017) en Wijksafari maakt School (2017)

 

Openstaande vacatures worden op deze pagina vermeld. Doorlopend zijn we op zoek naar stagiaires.

 

Wil je liever een open sollicitatie sturen? Laat ons weten waarom jij je goed voelt binnen onze theaterroedel en stuur je motivatie en CV naar denise@femaleeconomy.nl.

Voor onze nieuwste WijkSafari zijn wij op zoek naar een:


STAGIAIRE PRODUCTIE M/V

Een van de meest in het oog springende producties, uit het repertoire van Adelheid|Zina is de WijkSafari. In 2018 wordt het AZC aan de Einsteindreef en de omliggende wijk Overvecht|Utrecht ons podium voor de dialoog. Onbevangen bewegen we ons tussen bewoners van de Einsteindreef; uitgeprocedeerde vluchtelingen die op de straten en hoeken van de wijk ons pad kruizen; statushouders die, vanuit het AZC, inmiddels in de wijk wonen en een nieuw leven proberen op te bouwen; alleenstaande minderjarige vluchtelingen (- 18 jaar), geheel alleen naar hier gekomen en wachtend tot ze ‘volwassen’ zijn om uitsluitsel te krijgen over hun verblijf; buren en wijkbewoners die zich (willen) mengen in de dialoog, misschien niet wetend hoe, maar open staan voor het gesprek; de zgn. anti-AZC-er, wiens luide of juist verlegen stem ook gehoord wordt. Deze WijkSafari is een coproductie van Adelheid|Zina, Stadsschouwburg Utrecht, Theater Utrecht, Centraal Orgaan opvang Asielzoekers, Vluchtelingenwerk Nederland en New Dutch Connections.

Als stagiaire productie werk je mee aan de totstandkoming van WijkSafari AZC.

Je ondersteunt de productieleider met de uit te voeren productiewerkzaamheden. Je hebt contacten met de verschillende afdelingen binnen de voorstellingen en ondersteunt bij de coördinatie hiervan.

Je bent werkzaam zowel op kantoor als op locatie.


Wij vragen:

-       HBO werk- en denkniveau in opleiding

-       Affiniteit met theater

-       Leergierig en proactief

-       Zorgvuldig en organisatorisch

-       Goede communicatieve en contactuele vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)

-       Open, sociaal en energiek

-       Full time beschikbaar vanaf 1 maart 2018 t/m medio juli 2018 

-       Flexibel in werkmogelijkheden


Wij bieden:

-       Een inspirerende, dynamische werkplek op locatie in Utrecht

-       Een uitdagende stage

-       Een leerzame blik achter de schermen bij een bevlogen theatergezelschap

-       Een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand op fulltime basis


INTERESSE?

Ben je geïnteresseerd in het project WijkSafari AZC van Adelheid|Zina? Voel jij je goed binnen onze theaterroedel? Laat ons weten waarom. Stuur je motivatie en CV voor 31 december 2017 naar Nicolette Aschermann, hoofd productie o.v.v. WijkSafari productiestage. Voor meer informatie kun je mailen naar nicolette.aschermann@zinaplatform.nl of bellen op 06 29057855

STAGIAIRE MARKETING & COMMUNICATIE M/V

Als stagiair Marketing & Communicatie denk je altijd twee stappen vooruit. Je werkt mee aan de campagnes rondom onze producties en hebt in het kader hiervan contact met partners, freelancers, vormgevers en fotografen. Je houdt onze websites up-to-date, beheert de social media kanalen, produceert content hiervoor en schrijft mee aan diverse mailingen. Je ondersteunt het Hoofd Marketing en Communicatie, maar staat er ook voor open om andere medewerkers van Adelheid&Zina te ondersteunen.

Je begint je stage in januari 2018 en werkt mee aan het tofste project dat we hebben: onze WijkSafari. Van maart t/m juni 2018 werken we in de wijk Overvecht in Utrecht aan een groots opgezette voorstelling met de wijkbewoners en vluchtelingen die daar wonen.

Wij vragen:

·       HBO werk- en denkniveau

·       Leergierig en proactief

·       Zorgvuldig en organisatorisch

·       Goede communicatieve en contactuele vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)

·       Open, sociaal en creatief

·       Beschikbaar vanaf januari 2018 voor 6 maanden op full-time basis

·       Flexibel in werkmogelijkheden

·       Ervaring met grafisch ontwerp en html is een préWij bieden:

·       Een inspirerende, dynamische werkplek in het centrum van Amsterdam en op locatie in Utrecht,

        waar we van maart t/m juni 2018 werken aan de WijkSafari.

·       Een uitdagende stage

·       Een leerzame blik achter de schermen bij een groeiend theatergezelschap

·       Een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand op full-time basisEn uiteraard ga je mee naar onze producties!INTERESSE?

Ben je geïnteresseerd in de projecten en werkwijze van Adelheid|Zina? Voel jij je goed binnen onze theaterroedel? Laat ons weten waarom. Stuur je motivatie en CV uiterlijk vrijdag 15 december naar vacature@femaleeconomy.nl t.a.v. Michiel van Zuijlen, Hoofd Marketing en Communicatie, o.v.v. Sollicitatie Stage Marketing & Communicatie. Voor meer informatie: stuur een email naar michiel@femaleeconomy.nl of bel 020-7724319.

STAGIAIR OFFICEMANAGER M/V

 

Als Stagiair Officemanager ben je gestructureerd en nauwkeurig. Je helpt mee aan het soepel functioneren van de back-office van Adelheid&Zina. Daaronder vallen werkzaamheden als het up-to-date houden van het CRM systeem, het bijhouden van speellijsten, archiveren van (project)administratie, het voorbereiden van correspondentie, contracten en overeenkomsten, de dagelijkse stroomlijning van het kantoor zoals het controleren van voorraden, het doen van bestellingen en het afhandelen van telefoonverkeer en correspondentie. Je ondersteunt de Officemanager, maar staat er ook voor open om andere medewerkers van Adelheid&Zina te ondersteunen.

Wij vragen:

 • HBO werk- en denkniveau

 • Leergierig en proactief

 • Zorgvuldig en organisatorisch

 • Goede communicatieve en contactuele vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)

 • Open, sociaal en creatief

 • Minimaal beschikbaar voor 3 maanden op full-time basis

 • Flexibel in werkmogelijkheden

 • Ruime ervaring met Apple, Office-pakket en CRM systemen.

Wij bieden:

 • een inspirerende, dynamische werkplek in het centrum van Amsterdam

 • een uitdagende stage

 • een leerzame blik achter de schermen bij een groeiend theatergezelschap

 • een stagevergoeding van € 300,- bruto per maand op full-time basis

En uiteraard ga je mee naar onze producties!


INTERESSE?

Ben je geïnteresseerd in de projecten en werkwijze van Adelheid&Zina? Voel jij je goed binnen onze theaterroedel? Laat ons weten waarom. Stuur je motivatie en sollicitatie naar vacature@femaleeconomy.nl t.a.v. Fanny Kuitenbrouwer, Officemanager, o.v.v. Sollicitatie Stage Officemanager. Voor meer informatie kun je haar e-mailen via yolanda@femaleeconomy.nl of bellen naar 020-7761688.

 terug naar projecten